Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Robienie obiadów na kilka dni jest bardzo częstą praktyką...
fot. Pixabay

Odgrzewasz to jedzenie? Popełniasz błąd! Tych potraw nie odgrzewaj dla swojego bezpieczeństwa!

Odgrzewasz to jedzenie? Popełniasz błąd! Tych potraw nie odgrzewaj dla swojego bezpieczeństwa!

Robienie obiadów na kilka dni jest bardzo częstą praktyką stosowaną przez wielu z nas. Zazwyczaj jest to rozwiązanie bardzo ekonomiczne nie tylko pod względem finansowym, ale i w kwestii gospodarowania czasem. Jednak nie zawsze odgrzewanie potraw z poprzedniego dnia jest dobrym pomysłem. Czasem oznacza to bowiem utratę walorów odżywczych i smaku, ale niekiedy odgrzewanie, zwłaszcza nieprawidłowe, jest szkodliwe dla naszego zdrowia! SZCZEGÓŁY ZNAJDZIESZ >>>TUTAJ<<< lub na kolejnych stronach!>>>

Zobacz również

Poważny wypadek w Sieniawie. Zderzyły się dwa samochody. Kierowca zasnął ZDJĘCIA

NOWE
Poważny wypadek w Sieniawie. Zderzyły się dwa samochody. Kierowca zasnął ZDJĘCIA

Jechali samochodem przez Oświęcim. Kierowca naćpany, pasażer z narkotykami

NOWE
Jechali samochodem przez Oświęcim. Kierowca naćpany, pasażer z narkotykami

Polecamy

Najlepszy sernik na spotkania w plenerze. Wystarczy zmieszać kilka składników

Najlepszy sernik na spotkania w plenerze. Wystarczy zmieszać kilka składników

Przegląd prasy ze Świebodzina w kwietniu

Przegląd prasy ze Świebodzina w kwietniu

Patent włoskiej babci na zupę jarzynową. Jest pyszna i prosta do zrobienia

Patent włoskiej babci na zupę jarzynową. Jest pyszna i prosta do zrobienia